Μπορεί το αυθεντικό, εκείνο του Μονάχου, να έληξε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, 6 Οκτωβρίου, αλλά θα μπορέσετε κι εσείς να πάρετε μια γεύση από Oktoberfest αν επισκεφθείτε τη Γερμανική Σχολή Αθηνών το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.

Ο Σύλλογος Γερμανικής Σχολής Αθηνών και ο Σύλλογος Αποφοίτων μας προσκαλούν για 10η χρονιά να απολαύσουμε γερμανικά λουκάνικα, λίμπερκεζε, μπρέτσελ, πολλά άλλα γερμανικά εδέσματα και δροσερή μπίρα και να πάρουμε μια γεύση από το βαυαρικό Oktoberfest από τις 12:00 έως τις 20:00.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης διασκεδαστικές παιδικές δραστηριότητες της Trekking Ελλάς, παιχνίδια και δημιουργική απασχόληση του D-Klub, τον μάγο Magic Tolto, ένα bubble-show με τεράστιες σαπουνόφουσκες, παραδοσιακή μουσική και μια πλούσια λαχειοφόρο αγορά με δώρα αεροπορικά εισιτήρια, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, δωροεπιταγές καταστημάτων και πολλά άλλα.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα έσοδα του Oktoberfest θα ενισχύσουν το ταμείο υποτροφιών για τους μαθητές της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί και για τη δημιουργία του αναμνηστικού λευκώματος της 12ης τάξης.

Γερμανική Σχολή Αθηνών, Δημοκρίτου 6, Μαρούσι (πίσω από το εμπορικό κέντρο Avenue), τηλ. 210 6199260-5.