Κατά καιρούς την έχουν «βαφτίσει» με χιλιάδες εκφράσεις και προσωνύμια, πρόσφατα κάπου είχα διαβάσει το «ιέρεια της techno» και ήθελα πάρα πολύ να γελάσω. Σαφέστατα το επάγγελμα του dj παραμένει ανδροκρατούμενο, σαφέστατα όσο κι αν δεν το παραδέχεται σχεδόν κανείς ακόμη, είναι λίγες οι θέσεις που έχουν αφήσει να «κατακτηθούν» λες και είναι κάποιου είδους φρούριο γένους αρσενικού, αδιαπραγματευτο κιόλας. Σίγουρα, πολύ κακό στην προκειμένη περίπτωση έχει προκαλέσει η «νοθεία» με μοντέλα στα decks έχοντας προκάτ λίστες γραμμένες σε cd, που καλώς ή κακώς άφησαν ένα είδος στάμπας ότι για να παίξει μία γυναίκα μουσική α. πρέπει να είναι μοντέλο, β. υποχρεωτικά να μην ξέρει τι της γίνεται. Η κατάσταση προφανώς και δε λειτουργεί έτσι και ευτυχώς υπάρχουν λαμπρά παραδείγματα για αποστομώνουν τους προκατειλημμένους. 

Η Deborah De Luca λοιπόν, αν πήγαινε σε κάποιο τάλεντ σόου, θα άκουγε σίγουρα την ατάκα για το «πακέτο» που διαθέτει. Γιατί απαρατήρητη δεν περνάει σε καμία περίπτωση - έχει δουλέψει ως χορεύτρια επί πολλά χρόνια και δεν το κρύβει και έχει δουλέψει πάρα πολύ για να μπορέσει να εδραιωθεί στην κατάσταση που προανέφερα. Γεννημένη το 1980 στη Νάπολι, στην εφηβεία της μετακόμισε στη βόρεια Ιταλία για να τελειώσει το λύκειο με στόχο να γίνει σχεδιάστρια μόδας.

Επιστρέφοντας στην πόλη της, άρχισε να ψάχνει περισσότερο το κομμάτι της μουσικής, που είχε συνειδητοποιήσει ότι είναι αυτό που την ιντρίγκαρε περισσότερο. Σχεδόν αμέσως άρχισε να παράγει το δικό της υλικό που έχει μία γερή δόση σκληρού techno και minimal ήχων, χωρίς όμως να έχει καμία σχέση με ό,τι μέχρι τώρα κυκλοφορούσε στη μουσική βιομηχανία. Η δική της μουσική σφραγίδα αποτέλεσε και τον πόλο έλξης του ενδιαφέροντος από το εξωτερικό και σύντομα άρχισε να ταξιδεύει ανά την υφήλιο για εμφανίσεις σε κλαμπ: Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Ελβετία, Γερμανία, Μαρόκο, Σλοβενία, Μαλαισία, Ινδονησία, Αρμενία και Ρωσία.

Σήμερα, παραμένει ανένταχτη όσον αφορά στις μουσικές ταμπέλες που αντιπαθεί και επιστρέφει στα δικά μας λημέρια, συγκεκριμένα στο Bolivar Beach Bar για ένα καλοκαιρινό dj set. 

Περισσότερα για το event, εδώ

Event Info
Doors Open: 21:00
Είσοδος: 10€ με ποτό
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549 
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 6970367684

Περισσότερα για το Bolivar Beach Bar
Official Url: www.bolivarbeachbar.gr
Official Facebook Page: https://www.facebook.com/BolivarBeachBar/?fref=ts
Official You Tube Page: https://www.youtube.com/channel/UCn74-PKG6l3mC7STG0od2hQ
Official Google Map: https://www.google.gr/maps/place/Bolivar+Beach