Τα χαρμόσυνα νέα της αθηναϊκής έκδοσης του βαρκελωνέζικου Sónar έφτασαν στα αυτιά μας αρχές Φλεβάρη. Όπου Sónar, προφανώς εννοούμε το πρωτοποριακό, διεθνές φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής και digital arts που επισκέπτεται διάφορες πόλεις.

Στο εξής ξέρουμε και τα πρώτα ονόματα που θα πλαισιώσουν τη διοργάνωση: 

AΝΝΑ
Foreign Beggars
HVOB
Jon Hopkins
Paul Kalkbrenner

Kölsch
Red Axes
Unkle
Worakls 

Ο super-star της βερολιζένικης χορευτικής σκηνής Paul Kalkbrenner επιστρέφει στην Αθήνα μετά από πέντε χρόνια, για να μας παρουσιάσει μια από τις πραγματικά ξεχωριστές live εμφάνισεις του.

Ο Jon Hopkins επιτέλους στην Ελλάδα! Ένα από τα μεγαλύτερα απωθημένα του ελληνικού κοινού, ο δημιουργός των «Immunity» και «Singularity» θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Οι Unkle (με την full live band τους) επιστρέφουν στην Αθήνα στα πλαίσια της περιοδείας για την προώθηση του νέου δίσκου τους «The Road: Part II/Lost Highway», όπου ο μεγάλος James Lavelle συνεργάζεται με ονόματα όπως τον Mark Lanegan, τον Tom Smith των Editors, τον Ian Astbury των The Cult και τον Mick Jones των The Clash. 

Το ισραηλινό δίδυμο των Red Axes έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να εκτοξεύσει τη φήμη του, χάρη στον εντελώς προσωπικό τρόπο που έχουν να συνδυάζουν τις πλείστες επιρροές τους. 

O Γάλλος Worakls χρησιμοποιεί τις σπουδές του στην κλασσική μουσική για να δημιουργήσει την δική του, πολύ επιτυχημένη χορευτική μουσική. Πριν καν κυκλοφορήσει το πρώτο album του τον ερχόμενο Μάϊο, έχει ήδη αρκετές μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Το 2018 ήταν η χρονιά που επιτέλους η Βραζιλιάννα AΝΝΑ καθιερώθηκε ως μια από τις κορυφαίες γυναίκες της dance μουσικής, με το όνομά της να φιγουράρει στα μεγαλύτερα events και τις κριτικές για κομμάτια όπως το «Hidden Beauties» να την αποθεώνουν.

Ο Δανός Kölsch έχει χτίσει μια αξιοπρόσεκτη δισκογραφία, όπου η techno μπολιάζεται με συναίσθημα και αναμνήσεις. H εμφάνισή του στο Sonar Athens θα είναι η πρώτη του στην Ελλάδα. 

Με αφετηρία το hiphop, οι Foreign Beggars στην πορεία τους κάλυψαν το grime, το dubstep και το drum'n'bass, καθιστώντας τους ένα από τα πιο επιτυχημένα και σημαντικά συγκροτήματα της Μεγάλης Βρετανίας των τελευταίων δεκαετιών. 

Το αυστριακό δίδυμο των HVOB, στην πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, θα παρουσιάσουν τον ιδιαίτερο μελωδικό dance ήχο τους με τα χαρακτηριστικά φωνητικά της Anna Müller.

Περισσότερα ονόματα και πληροφορίες για το Sonar Athens θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ παραμένεις ενήμερος εδώ και εδώ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
2ημερα – 75 Ευρώ
VIP 2ημερα – 125 Eυρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.grwww.public.gr, καταστήματα Public, SevenSpots, Wind, Reload, Ευρυπίδης.
Τα εισιτήρια VIP αφορούν υπερυψωμένο σημείο, με δικό του bar και τουαλέττες, περιορισμένες θέσεις καθήμενων και ξεχωριστή είσοδο στους χώρους διεξαγωγής.
Οι μεταπωλητές χρεώνουν κόστη διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

www.sonarathens.gr
https://www.facebook.com/sonarfestivalATS/
https://www.instagram.com/sonar.athens/