Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στους εμβληματικούς «μπαμπάδες» του hard rock που φέτος κλείνουν τα 50 χρόνια τους, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Banquet).

Στην Αθήνα για το σκοπό αυτό θα βρεθεί η βρετανική μπάντα Hats off to Led Zeppelin, η καλύτερη tribude band του Ηνωμένου Βασιλείου που καταφέρνει να αναμετρηθεί επάξια με τα κιθαριστικά ριφ του Τζίμι Πέιτζ και τις αξέπεραστες ιαχές του Ρόμπερ Πλαντ, παρουσιάζοντας τις θρυλικές μουσικές του συγκροτήματος στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου.

Οι Hats off to Led Zeppelin, με ατζέντη τον Γουόρεν Γκραντ, γιο του Πίτερ Γκραντ μάνατζερ των Zeppelin, έχουν βραβευτεί από τα National Tribute Awards ως η καλύτερη tribute μπάντα του Ηνωμένου Βασιλείου, αποτελούν τη μόνη tribute band στην Αγγλία που είναι εγκεκριμένη από την Marshall, ενώ έχουν λάβει εγκωμιαστικά σχόλια τόσο από διάσημους μουσικούς και τον Τύπο όσο και από τον βιογράφο των Led Zeppelin Ντέιβ Λιούις.

Τους Hats off to Led Zeppelin αποτελούν οι: Πίτερ Έλντριτζ (φωνή), Τζακ Τάνερ (κιθάρα, θέρεμιν), Κέβιν Όλιβερ Τζόους (μπάσο, πλήκτρα, μαντολίνο) και Τόμπι Ντράμοντ (ντραμς) οι οποίοι μάλιστα έχουν βρεθεί στη σκηνή με μεγάλα ονόματα της ροκ σκηνής όπως τους Queen και Iron Maiden.

Το συγκρότημα, που ομολογουμένως είναι κάτι περισσότερο από μια tribute band, είχε βρεθεί ξανά στη χώρα μας στις αρχές του 2017 για μια συναυλία στο Κύτταρο παρασύροντας το κοινό σε ένα hard rock παραλήρημα με τραγούδια όπως τα «Whola Lotta Love», «Stairway to Heaven», «Dazed and Confused», «Black Dog» και άλλα αξεπέραστα τραγούδια των Zeppelin.

Η συναυλία των Hats off to Led Zeppelin στο Μέγαρο εντάσσεται στη σειρά Γέφυρες (καλλιτεχνική επιμέλεια, προγραμματισμός: Δημήτρης Μαραγκόπουλος).

Οι τυχεροί που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για τη συναυλία-αφιέρωμα στους Led Zeppelin, το Σάββατο 17 Μαρτίου (στις 22.00), είναι οι:

Μαριέττα Πετρίδου

Σκλαβενίτης Νίκος

Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail για τον τρόπο παραλαβής των προσκλήσεών τους.

Πληροφορίες
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Banquet
Ημερομηνία/ Ώρα έναρξης: 17 Μαρτίου 2018/22:00
Τιμές: Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ, 65+, πολύτεκνοι: € 7 - Γενική είσοδος: € 15
Προπώληση εισιτηρίων: Εκδοτήρια Μεγάρου, Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα - Ομήρου 8, Αθήνα, τηλ 210 7282333
Ομαδικές κρατήσεις: τηλ. 210 7282367