Η Anna Calvi έρχεται για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα το Σάββατο 16 Μαρτίου‬ στο Acro (Ιερά Οδός 13).

Η κορυφαία Βρετανίδα δημιουργός θα δώσει την πρώτη συναυλία της στη χώρα μας, σε ένα ειδικό event με περιορισμένο αριθμό θεατών και συγκεκριμένα τα J3 live sessions του Jameson Irish Whiskey. Ο Brian Eno έχει πει για αυτήν ότι είναι το καλύτερο πράγμα μετά την Patti Smith»! Πριν καν κυκλοφορήσει το ντεμπούτο της, την επέλεξαν για να ανοίξει συναυλίες τους ο Nick Cave, οι Interpol και οι Arctic Monkeys. 

Από το 2011 που κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό ομώνυμο άλμπουμ της, η Anna Calvi έχει χαράξει μια πραγματικά αξιοζήλευτη πορεία. Οι τρεις δίσκοι της θεωρούνται ήδη κλασικοί για την τρέχουσα δεκαετία, έχοντας συγκεντρώσει υμνητικες κριτικές από το σύνολο του Τύπου και δύο υποψηφιότητες για το περίφημο Mercury Prize.

Οι συγκρίσεις με την PJ Harvey και την Siouxsie είναι προφανείς. Άλλωστε, η υποβλητικά γοητευτική, γοτθική περσόνα, η οπερατική φωνή, οι εξαιρετικές ικανότητές στην κιθάρα και η στιβαρή τραγουδοποιια της την κάνουν να ξεχωρίζει εξώφθαλμα από την τρέχουσα γενιά δημιουργών από τη Γηραία Αλβιόνα. 

Οι εμφανίσεις της ξεπερνούν κατά πολύ μια “κανονική” συναυλία και γίνονται καλλιτεχνικές εμπειρίες. Ακριβώς για αυτό το λόγο, η συναυλία της στην Αθήνα, το Σάββατο 16 Μαρτίου στο Acro (Ιερά Οδός 13), είναι ένα ιδιαίτερο γεγονός. 

Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 ευρώ και θα πωληθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Εισιτήρια: 12 Ευρώ, η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.grwww.public.gr, καταστήματα Public, SevenSpots, Wind, Reload, Ευρυπίδης.