Αυτό δεν το είχαμε δει να έρχεται... 

Και αυτή τη χρονιά, τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου θα μας συντροφεύσουν οι ήχοι ενός αγαπημένου Έλληνα καλλιτέχνη του οποίου οι εμφανίσεις είναι πάντοτε μοναδικές.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στις 19.00 στο ιστορικό κτίριο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ο Κ. Βήτα υποδέχεται το Χειμερινό Ηλιοστάσιο με μία ξεχωριστή συναυλία, στο πλαίσιο του πλούσιου προγράμματος που υπογράφουν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων.

Ο γνωστός καλλιτέχνης στήνει τα ηχητικά του τοπία, μεταφέρει τους ρυθμούς και τη μουσική του στον Λόφο των Νυμφών, και μας προσκαλεί σε μια ηλεκτρονική γιορτή, για την πιο μεγάλη νύχτα του χρόνου. Για όσους επιθυμούν η νύχτα αυτή να έχει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια… μετά την ολοκλήρωση της συναυλίας, θα υπάρχει δυνατότητα αστροπαρατήρησης με τηλεσκόπιο. 

*Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00.

*Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη και πραγματοποιείται με δελτία εισόδου για περιορισμένο αριθμό επισκεπτών. Μπορείτε να τα παραλάβετε την ίδια μέρα, 21.12, από τις 11.00 έως τις 14.00, από το κεντρικό κτίριο του ΟΠΑΝΔΑ (Ακαδημίας 50).

** Εισιτήρια για την αστροπαρατήρηση με το τηλεσκόπιο προμηθεύεστε την ίδια βραδιά από το Αστεροσκοπείο. Χριστούγεννα στην Αθήνα | Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ: https://bit.ly/2E3oBj5