Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, θάλασσα, παραλία, διακοπές. Για πολλούς από εμάς όμως αυτά φαντάζουν πολυτέλεια λόγω έλλειψης χρόνου, αντοχής ή χρημάτων και έτσι περιμένουμε τις λίγες μέρες από την καλοκαιρινή μας άδεια, για να καταφέρουμε επιτέλους να βουτήξουμε το πόδι μας στη θάλασσα και να χαλαρώσουμε δίπλα στο κύμα.

Στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ όμως, φαίνεται πως κάποιοι έχουν διευκολύνει τη ζωή τους και αντί να ψάχνουν χρόνο για να απολαύσουν μια βουτιά στη θάλασσα ή να οδηγούν χιλιόμετρα κάτω από τον καυτό ήλιο για να βρεθούν στην παραλία, έφεραν την παραλία στο σπίτι τους.

Μια αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής, η Zydeco Construction Company ειδικεύεται στο να φτιάχνει ιδιωτικές οάσεις που μοιάζουν με μαγευτικές εξωτικές παραλίες έξω από την πόρτα σας.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες οι κατασκευές πραγματικά ξεγελούν με τα καταγάλανα νερά τους και την αληθινή άμμο παραλίας προσφέροντας το ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση, δροσιά και παιχνίδι στο κατώφλι του σπιτιού μας.

Ωστόσο, το κόστος για να φτιάξει κανείς μια παραλία έξω από το σπίτι του δεν το λές και μικρό. Σύμφωνα με την εταιρεία, είναι όσο και μιας πισίνας, περίπου στα 20.000 δολ.