Ο βραβευμένος με Grammy συνθέτης, ενορχηστρωτής, παραγωγός και ιδρυτικό μέλος του μουσικού φαινομένου Snarky Puppy, Bill Laurance, έρχεται στο Gazarte την Παρασκευή 1 Μαρτίου έχοντας στη φαρέτρα του τον καινούριο του δίσκο Cables.

Η εφημερίδα The Guardian τον έχει περιγράψει ως «Jazz Maestro!», ενώ η Jazz Journal αναφέρει πως «Αν η jazz πρέπει να συνεχίσει να προσελκύει τις μελλοντικές γενιές, τότε χρειάζεται ανθρώπους όπως ο Bill Laurance για να ανανεώσει τη σχέση της μαζί τους!».

Στη μουσική του πρωταγωνιστές είναι το πιάνο και τα ηλεκτρονικά στοιχεία, παντρεύοντας τη jazz μουσική με την ηλεκτρονική και δημιουργώντας έξυπνες συνθέσεις που ξετυλίγονται με ιδιαίτερο τρόπο μπροστά στα μάτια των θεατών. Έχει βραβευτεί τρεις φορές με Grammy για τα μουσικά του project, έχοντας συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες και μπάντες όπως οι David Crosby, Morcheeba, Salif Keita, Bobby McFerrin και Susana Baca.

«Πρόκειται για μία προσωπική εξερεύνηση. Ανακαλύπτω τη φωνή μου και τον ήχο μου διαρκώς. Είναι ένα ταξίδι που βρίσκω ενδιαφέρον και το απολαμβάνω», εξηγεί ο Bill Laurance και πράγματι αυτό το ταξίδι τον οδήγησε σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 22 χρόνια και του χάρισε πληθώρα βραβευμένων μουσικών έργων.

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου λοιπόν, ανανεώνουμε τη σχέση μας με τον Βρετανό multi-instrumentalist και ιδρυτικό μέλος του παγκοσμίου φήμης συγκροτήματος Snarky Puppy, Bill Laurance που καταφθάνει χώρα μας και συγκεκριμένα στη κεντρική σκηνή του Gazarte....

Bill Laurance live @ Gazarte Main Stage 
Παρασκευή 1 Μαρτίου, Έναρξη: 22.00 / Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00
Εισιτήρια
Προπώληση: Α' Ζώνη 28€ // Β' Ζώνη 23€ // Γ' Ζώνη 18€ // Βar 13€
Ταμείο: Α' Ζώνη 30€ // Β' Ζώνη 25€ // Γ' Ζώνη 20€ // Βar 15€