Το 2019 εγκαινιάζεται με τον καλύτερο τρόπο: Οι Stereo MC's έρχονται στις 12 Ιανουαρίου για ένα και μοναδικό international guest dj set στο Faust Bar Theatre.

Στο πλαίσιο του σαββατιάτικου concept πάρτι Space Paradise που επιμελείται ο Thodoris Triantafyllou, οι Βρετανοί θα μας παρουσιάσουν το δικό τους μουσικό ταξίδι...

Oι Stereo MC’s ήταν πάντα στο μεταίχμιο της χορευτικής μουσικής. Με κομμάτια όπως Deep Down n’ Dirty, Connected, remix στη Madonna, τους U2 & την Queen Latifah, mix για το DJ-Kicks και εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου (Glastonbury, Rock Am Ring), έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα. Τα τελευταία χρόνια λοιπόν, πρωτοστατούν στον μοντέρνο dance ήχο με τη δισκογραφική τους εταιρεία «Connected» μέσω της οποίας έχουν κυκλοφορήσει πολύ σημαντικούς ύμνους των τελευταίων δυο ετών. 

To ίδιο βράδυ, το closing set αναλαμβάνει ο Thodoris Triantafillou επιλέγοντας μουσικές απο Euphoric Techno, Electro και House με μια New Age Rave αισθητική μέχρι τις 05.00 το πρωί! Μαζί του back2back θα είναι ο Atsou μέχρι και το κλείσιμο. Tο δίδυμο των Brotein επίσης, θα επιμείνει στο γνωστό και πετυχημένο του playlist, προσθέτοντας μερικές νέες επιλογές για να διατηρήσει την ατμόσφαιρα του μαγαζιού στο καλύτερο επίπεδο.

Μετά το set των Brotein και πριν τους Stereo MC's o Atsou φέρνει για πρώτη φορά τον Madorasindahouse ήχο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο πάρτι του Space Paradise, εστιάζοντας στην Afro και Deep House μουσική φιλοσοφία. Ο Electric Soul από την άλλη, μέσα από την εξαιρετική του δισκοθήκη θα μεταδώσει τα πιο σπάνια και ιδιαίτερα μουσικά κομμάτια στο ξεκίνημα της βραδιάς.

Το line up αναλυτικά:

• 22.00-00.00 Electrik Soul
(Balearic, Italo / Dream / House)

• 00.00-01.00 Brotein
(Classics, House, Breakbeats)

• 01.00-02.00 Atsou
(Afro House / Deep House)

• 02.00-04.00 STEREO MC’s (DJ Set) 
(House, Electro, Techno)

• 04.00-05.00 Thodoris Triantafillou
(Electro, Euphoric Techno, Rave...)

• 05.00-06.00 Triantafillou B2B Atsou 

Περισσότερα, διαβάζεις εδώ