Μιλώντας για Halloween στην Αθήνα, συναντάς διάφορες αντιδράσεις. Με εκείνη την καταπληκτική ικανότητα που έχουμε να διχαζόμαστε ανά πάσα στιγμή, κατά πάσα πιθανότητα οι μισοί θα ανήκουν στην κατηγορία του «είχατε και στο χωριό σας Halloween, τα πάρτι σας μάραναν» και οι υπόλοιποι θα κυμαίνονται από το αδιάφορο έως το «ακολουθώ την τάση της εποχής». Άσχετα με τους παραπάνω, το Halloween για τα μαγαζιά εκεί έξω μεταφράζεται ως μία πολύ καλή ευκαιρία για πάρτι και εκδηλώσεις για να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους ή έστω να προσελκύσουν ακόμη περισσότερο. Δεδομένου του ότι φέτος οι περισσότεροι το έχουν πάρει πιο «ζεστά» το θέμα, ιδού τι παίζει σε Halloween κατάσταση όλη την επόμενη εβδομάδα, αρχής γενομένης από σήμερα. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/10

The Most Embarassing 80's Halloween Party Ever! @ Death Disco 

Όταν το Death Disco αποφασίζει να κάνει θεματικό πάρτι το κάνει καλά. Πόσω μάλλον όταν το πάρτι έχει τίτλο The Most Embarassing και περιλαμβάνει μεταμφιέσεις και 80’s μουσικές από τους George Sagnier και Λεωνίδα Σκιαδά.
Περισσότερα, εδώ

Halloween Fest @ Spinster

Το φάντασμα της Loo a.k.a. Marilena Orfanou και της Gina, αποχωρούνται για λίγο την μπάντα Someone Who Isn't Me, και αναλαμβάνουν τα πλατώ του Spinster. Ό,τι καταλάβατε κατάλαβα... 
Περισσότερα, εδώ

Halloween Party @ Cinderella

Και Halloween και disco πάρτι. Με Trick Or Treat, λένε. 
Περισσότερα, εδώ

Halloween party @ BOO!

Όχι δεν θέλω να σας τρομάξω, απλά θέλω να χορέψουμε, να πιούμε και να διασκαδάσουμε μέχρι το πρωί!Το Σάββατο 27/10 στο BOO! Cafe-Bar θα ζήσεις το πιο αυθεντικό Halloween party της πόλης υπό τις μουσικες επιλογές του George.K.
Περισσότερα, εδώ

Spookfest 2018: Zombies vs Clowns @ Fridays

Στα Fridays από χθες μέχρι και την Τετάρτη έχουν Spookfest 2018: Zombies vs Clowns με ειδικό «spooktacular» κοκτέιλ ονόματι Poisoned Pumpkin, μεταμφιέσεις, Horror Room στην Κηφισιά και πάρτι σε όλα τα καταστήματα με dj sets μετά τις 20:00 στις 31 του μήνα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31/10

Twin Peaks Halloween Party @ Romantso

Το Ρομάντσο γυρνάει πίσω στο 1989, μεταμορφώνεται για μια νύχτα στον παράξενο κόσμο του Twin Peaks και εξιχνιάζει τον φόνο της Laura Palmer. Dj sets: Morah, Roman & Saradis, George Dimitrakopoulos.
Περισσότερα εδώ.

A Spooktacular Halloween Night #7 @ six dogs

Πρόκειται μακράν για το πιο ολοκληρωμένο κονσεπτικό πάρτι που βρήκα. Έχει από διαγωνισμό κοστουμιού, μέχρι Spooky Clown Show και Horror Photo Booth... 
Διάβασε οπωσδήποτε περισσότερα εδώ.

Helloween Party @ Moriarty

Από τα λίγα ωραία κίνητρα που μας έμειναν για να επισκεπτόμαστε κάθε τόσο την Πλατεία Καρύτση. 
Περισσότερα, εδώ

Streetfood and Hobgoblin Beer Halloween Party @ Μπαμπάς

Όπου γάμος, φαγητό κυρίως και χαρά, εμείς πρώτοι και δη ο Μπαμπάς που αναλαμβάνει να σερβίρει streetfood νοστιμιές με βαρελίσια Hobgoblin Beer... Άλλωστε, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει...
Περισσότερα, εδώ

Halloween night @ Dybbuk 

Αξέχαστο spooky πάρτι λένε οι πρώτες πληροφορίες. Λογικά πάντως, George R, Steve Kis και Dj Pappa θα βάλουν τα δυνατά τους για να φτάσουν το ξημέρωμα. 
Περισσότερα, εδώ

Will o' Wisps Halloween Treat @ Death Disco

Τα σαγηνευτικά Will o' Wisps υπογράφουν μια φανταστική κυριολεκτικά βραδιά στο Death Disco με αφηγήσεις σκοτεινών ιστοριών, ατμοσφαιρικά live και άλλες εκπλήξεις.
Διάβασε το αναλυτικό πρόγραμμα, εδώ

Halloween Party @ Rockwood

Το πρώτο πάρτυ Halloween του «Ιεροφυλακίου» είναι γεγονός με χορό, γέλιο, γνώση -όπως γράφουν- και δώρα! 
Περισσότερα για το πάρτι και τους δύο διαγωνισμούς, εδώ

ΣΑΒΒΑΤΟ 02/11

Halloween Party: La Noche de los Muertos w/ Secret Line Up @ Steam Athens

Η Μέρα των Νεκρών «La Noche de los Muertos» γίνεται πραγματικότητα στο Steam Athens με spooky σκηνικά, aerial dance σόου και djs στα decks έτοιμους για όλα.
Περισσότερα, εδώ

Athens Halloween Hunt 2018 @ Χυτήριο

Το Χυτήριο διοργανώνει ένα διαδραστικό παιχνίδι γρίφων εξωτερικού χώρου στο κέντρο της Αθήνας σε συνεργασία με το Trap Or Clue.
Περισσότερα, διαβάζεις εδώ.

Spooky Halloween Party! @ Rabbithole

Το Ελληνικό Αμερικανικό Κολλέγιο συγκεντρώνει φοιτητές, απόφοιτους, μέλη, καθηγητές, προσωπικό «και οποιοδήποτε άλλο τρομακτικό πλάσμα» όπως γράφει, στο πάρτι του για το Halloween. 
Περισσότερα, διαβάζεις εδώ.