Στις αρχές του 2019 είχε γίνει γνωστό ότι οι Θεατρικές Σκηνές και ο Γιάννης Κεντ ετοιμάζουν μια μεγάλη θεατρική παραγωγή για την ζωή και την πορεία του Έλληνα Κροίσου, Αριστοτέλη Ωνάση δια χειρός Σταμάτη Φασουλή.

Τώρα λοιπόν έρχεται και η ανακοίνωση η οποία επίσημα αποκαλύπτει τον τίτλο και τους συντελεστές της νέας αυτής παράστασης που θα ανέβει στη σκηνή του Παλλάς τον προσεχή Οκτώβριο, σημαίνοντας την εκκίνηση της θεατρικής σεζόν 2019-20 για τις Θεατρικές Σκηνές.

Η παράσταση έχει τίτλο «Ωνάσης – Τα θέλω Όλα» και πρόκειται για μια παραγωγή που παρουσιάζεται για πρώτη φορά παγκοσμίως με θέμα τη ζωή του Έλληνα Κροίσου που σφράγισε με την διεθνή του πορεία το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα.


Ο Σταμάτης Φασουλής, εκτός από τη σκηνοθεσία, έχει αναλάβει και το ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση σε ώριμη ηλικία

Ο Σταμάτης Φασουλής θα υπογράψει και θα σκηνοθετήσει την παράσταση, που θα αποτυπώσει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού, την Τζάκι Κένεντι και την Μαρία Κάλλας.


Για την Κατερίνα Παπουτσάκη έχει ακουστεί ότι θα υποδυθεί τη Μαρία Κάλλας

Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 30 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, δεν θα αποτελέσει μια απλή εξιστόρηση των γεγονότων, αλλά μια θεατρική απόδοση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου, δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση.

Τον Αριστοτέλη Ωνάση σε μεγαλύτερη ηλικία θα ερμηνεύσει ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ στα νεανικά του χρόνια ο Αγησίλαος Μικελάτος.


Στο ρόλο της Τζάκι Κένεντι θα δούμε, όπως φημολογείται, τη Δήμητρα Ματσούκα

Πρωταγωνιστούν επίσης οι: Ευγενία Δημητροπούλου, Δήμητρα Ματσούκα, Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Παπουτσάκη

Παίζουν αλφαβητικά: Μανώλης Γεραπετρίτης, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δημήτρης Καραμπέτσης, Τατιάνα, Μελίδου, Δέσποινα Πολυκανδρίτου, Τζένη Σκαρλάτου, Κοραλία Τσόγκα, Κώστας Φαλελάκης και 15 ακόμα ηθοποιοί που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Συντελεστές:
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Μουσική: Κωστής Μαραβέγιας
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Β. Σκηνοθέτη: Παύλος Σαχπεκίδης
Φωτογραφίες: Γιώργος Καβαλλιεράκης