Παρά το γεγονός ότι η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ολοκλήρωσε την ιστορία του Χάρι Πότερ, το Pottermore, ο μαγικός κόσμος της συγγραφέως που λανσαρίστηκε το 2011 συνεχίζει να μεγαλώνει ηλεκτρονικά και να αποτελεί ένα πολύ δυνατό brand.

Όπως ανακοίνωσε η Pottermore Publishing, τέσσερα νέα ηλεκτρονικά βιβλία που εμβαθύνουν και εξερευνούν τον κόσμο του διάσημου μάγου, θα είναι διαθέσιμα στις 27 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα οι φίλοι του Χάρι Πότερ θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τα μαγικά φίλτρα, τα ξόρκια και τις διάφορες αλχημείες και να εξερευνήσουν λεπτομερώς όσα διδάχτηκε ο Χάρι Πότερ στο Hogwarts.

Τα τέσσερα βιβλία που έρχονται να προσταθούν στο σύμπαν του Χάρι Πότερ είναι τα: «Harry Potter: A Journey Through Care of Magical Creatures», «Harry Potter: A Journey Through Charms and Defence Against the Dark Arts», «Harry Potter: A Journey Through Divination and Astronomy», and «Harry Potter: A Journey Through Potions and Herbology».  

Παρότι οι πωλήσεις ηλεκτρονικών βιβλίων σε ολόκληρο τον κόσμο δεν φαίνεται να γνωρίζουν ιδιαίτερη άνθηση, κατά ένα μαγικό τρόπο το Pottermore έχει κεδίσει αφοσιωμένους αναγνώστες που περιμένω εναγωνίως την επόμενη ηλεκτρονική ιστορία από το σύμπαν του Χάρι Πότερ.