Δεκαπέντε χρόνια μετά, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Κατιάνα Μπαλανίκα συνεργάζονται ξανά αυτή τη φορά στο θεατρικό σανίδι.

Μετά τη συνεργασία τους στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Σαββατογεννημένες», ο Γιώργος Καπουτζίδης και η ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα το φθινόπωρο συναντώνται ξανά στη σκηνή του θεάτρου ΗΒΗ, στο πρώτο θεατρικό έργο που φέρει την υπογραφή του Καπουτζίδη, με τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του!».

Η γνωστή ηθοποιός θα ενσαρκώσει μια δαιμόνια μητέρα που έρχεται σαν από «μηχανής θεός» προσπαθώντας με την δική της ιδιαίτερη οπτική ναβοηθήσει τη νέα γενιά να διαχειριστεί τα προβλήματά της.

Πρόκειται για μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία γεμάτη ανατροπές και συγκίνηση.

Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.

Η παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει μέσω viva.gr.

Συντελεστές
Κείμενο και σκηνοθεσία: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη
Κοστούμια: Κική Γραμματικοπούλου
Φωτισμός: Χρήστος Τζιόγκας
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μαρία Οικονομίδη

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:
Αλεξάνδρα Ταβουλάρη 
Μαριλού Κατσαφάδου
Ανθή Σαββάκη
Γιώργος Σαββίδης
Γιάννης Κουκουράκης
Πάνος Νάτσης
Παναγιώτης Καρμάτης
και η Κατιάνα Μπαλανίκα