Το θέμα είναι κάθε εμπειρία να την βιώνεις στον μέγιστο βαθμό. Είτε πρόκειται για κάτι που κάνεις μόνος είτε για κάτι που περιλαμβάνει την κοπέλα και την παρέα σου. Το θέμα είναι όταν ολοκληρώνεται η εμπειρία να μην μπορείς να πεις ότι χρειαζόταν μια ακόμη πινελιά, μια ακόμη λεπτομέρεια που θα μπορούσε να είχε κάνει την εμπειρία σου πιο έντονη.

Με αφορμή τις παραπάνω σκέψεις και τις καλοκαιρινές διακοπές μας που πλησιάζουν, σκεφτήκαμε πέντε πράγματα που θέλουμε να ζήσουμε στο έπακρο αυτό το καλοκαίρι. Πέντε πράγματα που θα τα απολαύσουμε πολύ περισσότερο με τη συνοδεία μιας ΑΛΦΑ Weiss.

1. Το μπάνιο στη θάλασσα

Έχεις μπροστά σου την ιδανική παραλία. Ο ήλιος καίει, η άμμος μπορεί να περπατηθεί μόνο με βρεγμένα πόδια και εσύ βουτάς στο νερό για να δροσιστείς. Αφού απολαύσεις το μπάνιο σου, απλώνεις την πετσέτα σου στην ξαπλώστρα για να μαυρίσεις. Αφού ξαπλώσεις, μία κίνηση σου έρχεται αυτόματα. Να πιεις μια γουλιά μπίρα. 

2. H παρακολούθηση του αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας

Πίτσες-μπύρες-ποδόσφαιρο λέει ένα άγραφο ρητό σχετικά με το ιδανικό τρίπτυχο κάθε άνδρα. Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος, οι ελληνικές ομάδες δίνουν φιλικούς αγώνες προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Όσο θα τους παρακολουθείς με τους φίλους σου δεν γίνεται να μην έχετε μαζί σας το κατάλληλο φαγητό και μερικές παγωμένες ΑΛΦΑ Weiss.

3. Η έξοδος με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Είναι τόσες οι καλοκαιρινές στιγμές που θες να σου μείνουν ανεξίτηλες. Τα αιγαιοπελαγίτικα ηλιοβασιλέματα είναι σίγουρα μεταξύ αυτών. Ο ιδανικός τρόπος για να τα απολαύσεις είναι να βρίσκεσαι στο μπαλκόνι ενός δωματίου με θέα τη θάλασσα ή ακόμα καλύτερα σ΄ ένα σημείο του νησιού όπως η Καλντέρα στη Σαντορίνη μαζί με τον άνθρωπο που θες και μια παγωμένη μπίρα.

4. Η παρακολούθηση της συναυλίας της αγαπημένης σου μπάντας


Βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μπροστά από το stage, όπου το αγαπημένο σου συγκρότημα δίνει ένα πολύ δυνατό performance, στο οποίο παίζει τα αγαπημένα σου κομμάτια. Εσύ κουνιέσαι στον ρυθμό των κομματιών μαζί με την παρέα σου και είναι θέμα χρόνου να θες κάτι να σε δροσίσει και να σου ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

5. Η προβολή ταινίας στο θερινό της γειτονιάς σου

Για αυτό έχει φτιαχτεί το τραπεζάκι που έχεις δίπλα σου στο θερινό. Για την παγωμένη μπίρα που θα σηκώσεις από πάνω του, μόλις πέσουν τα φώτα και ξεκινήσουν οι διαφημίσεις πριν την ταινία που έχεις πάει να δεις στο θερινό σινεμά της γειτονιάς σου.