Μέχρι και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις συνταγές γέλιου του Μάρκου Σεφερλή, στην παράσταση «Ζητείται Σεφ της Κωμωδίας» στο Θέατρο Δελφινάριο.

Ομολογουμένως πρόκειται για μια υπερπαραγωγή 30μελή θιάσου, με καλοδουλεμένα σκηνικά και κοστούμια και χορταστική σε διάρκεια για τους θαυμαστές του καλλιτέχνη, που δεν είναι και λίγοι. Αξίζει να αναφερθεί ενδεικτικά ότι Πέμπτη βράδυ, με τα σχολεία πλέον ανοικτά, οι θεατές που βρέθηκαν στο ανακαινισμένο Δελφινάριο από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού (Καναδάς, Αγγλία, Αυστραλία) έφτασαν τους 1.400.

Η συνταγή που ακολουθεί και αυτή τη φορά ο «σεφ της κωμωδίας» Μάρκος Σεφερλής, είναι γνωστή και επιτυχημένη, όπως έχει αποδείξει το κοινό του. Αυτοσχεδιασμοί και επίκαιρα σατιρικά σκετσάκια τραβηγμένα στην υπερβολή προσφέρουν άφθονο γέλιο. «Ο τρόχος της τύχης» , το «Ρουκ Ζουκ», «Η κληρονομιά του μακαρίτη» και ο Sin Boy, ένα κωμικό νούμερο με κοινωνικό σχολιασμό για το οποίο ο καλλιτέχνης καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, είναι μερικά μόνο από τα συστατικά της φετινής καλοκαιρινής παράστασης στο Δελφινάριο, η οποία κλείνει με ένα άκρως προσωπικό και ειλικρινές για τον ίδιο φινάλε αποθεώνοντας παράλληλα το κοινό του που όλα αυτά τα χρόνια τον στηρίζει με την παρουσία του παρά τις επικρίσεις που δέχεται για τις χοντροκομμένες φάρσες και τα σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια στις παραστάσεις του.

Εκτός από τον Μάρκο Σεφερλή ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία και τα κείμενα με τον Στέλιο Παπαδόπουλο, συμμετέχουν ακόμα οι: Έλενα Τζαβαλιά, Γιάννης Καπετάνιος, Ζώζα Μεταξά, Γιάννης Αγριόμαλλος, Αρετή Ζαχαριάδου, Ανάργυρος Βαζαίος, Χριστιάνα Καρνέζη, Ιωάννης Απέργης, Λεωνίδας Ιορδάνου, Νίκος Χατζηπαπάς.

Πληροφορίες
Θέατρο Δελφινάριο, Ακτή Δηλαβέρη, Μικρολίμανο
(παραπλεύρως Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας), Πειραιάς
Τηλέφωνα Θεάτρου: 210 4176402 - 210 4176404 - 213 0333157
Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-delfinario/ziteitai-sef-tis-komodias/