Μια έκπληξη περίμενε όσους επισκέφθηκαν χθες Πέμπτη, το Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων «Μαντάμ Τισό» στο Λονδίνο, καθώς αντί για τη Βασίλισσα Ελισάβετ στην κορυφή της βρετανικής μοναρχίας, είδαν την Μπιγιόνσε.

Η «Queen Bey», όπως αποκαλούν οι θαυμαστές της, βρισκόταν στο κέντρο φορώντας τα ρούχα με τα οποία εμφανίστηκε στο Coachella το 2018, δηλαδή κοντό τζιν σορτσάκι, ψηλές μπότες με κρόσια και κίτρινο κροπ-τοπ κολεγιακό φούτερ, ενώ στο κεφάλι, όπως κάθε βασίλισσα, είχε το δικό της στέμμα.

Πίσω από την Μπιγιόνσε από τα αριστερά διακρίνονται: ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, η Κέιτ Μίντλεντον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και η Καμίλα με τον πρίγκιπα Κάρολο.

«Η Μπιγιόνσε είναι ένας ζωντανός θρύλος, και δικαιωματικά στέφεται Queen Bey από τις ορδές των θαυμαστών της και την βιομηχανία της μουσικής» εξηγεί για την πρωτοβουλία αυτή ο γενικός διευθυντής του Μουσείου Στιβ Ντέιβις. Επίσης υπογραμμίζει ότι η κίνηση αυτή, στόχο είχε να διαφημίσει το νέο κέρινο ομοίωμα της Μπιγιόνσε.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's time to bow down to THE QUEEN 👑 🐝

A post shared by Madame Tussauds London (@madametussauds) on

«Η αυτού μεγαλειότης Βασίλισσα Ελισάβετ είναι ξακουστή για το χιούμορ της και νομίζουμε πως στο πρόσωπό της ένα μειδίαμα θα ζωγραφιστεί όταν δει την "βασίλισσα της μουσικής" να παίρνει για λίγο τη θέση της».

Αυτή η αλλαγή βέβαια ήταν μόνο για μια ημέρα και από σήμερα Παρασκευή η Βασίλισσα Ελισάβετ θα πάρει και πάλι τη θέση της, στην κορυφή.