Τα φεστιβάλ κινηματογράφου βρίσκονται σε κάθε bucket list των σινεφίλ και όχι μόνο, καθώς συνδυάζουν το παρελθόν με το παρόν του σινεμά και αποτελούν ιδανική πρόταση για όλους όσους θέλουν να περάσουν ποιοτικό χρόνο στην πόλη.

Πριν από λίγες μέρες, ένα από τα κορυφαία πολιτιστικά γεγονότα για την 7η τέχνη στην Ελλάδα, το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, σήκωσε αυλαία. Με προβολές σπουδαίων ταινιών από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου σε 7 θερινά σινεμά, είναι βέβειο ότι θα μετατρέψει το φθινόπωρο στην πόλη από μία απλή εμπειρία σε κάτι το υπέροχο, με άφθονο νοσταλγικό ύφος και ρομαντισμό. 

Η Fischer πρωταγωνιστεί για ακόμη μια χρονιά και στηρίζει το 26ο AIFF, προσκαλώντας όλους τους σινεφίλ των Αθηνών να ανανεώσουν το ραντεβού τους για νέες φιλμικές ανακαλύψεις, να απολαύσουν την ταινία της επιλογής τους παρέα με μια παγωμένη μπύρα και να την αναδείξουν με την ψήφο τους τον νικητή του Βραβείου Κοινού Fischer.

Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά για λόγους ασφαλείας στο fischeraudienceaward.aiff.gr, όπου μπορείς να μπεις και να στηρίξεις την αγαπημένη σου ταινία. Ο φετινός νικητής θα προκύψει από τις 12 ταινίες του Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος του φεστιβάλ. 

Εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία να τεστάρεις τις γνώσεις σου και να μάθεις πόσο σινεφίλ είσαι τελικά.

Κάνε το κουιζ που ακολουθεί και ετοιμάσου να μάθεις την αλήθεια:

Loading...

#FischerBeer #ItsAboutTaste #StarringFischer
aiff26 #aiff2020 #AIFF #AthensInternationalFilmFestival