Τα γαμήλια γλέντια στο «Game of Thrones» συνήθως δεν έχουν καλή κατάληξη, ούτε για τον γαμπρό ούτε για τους καλεσμένους, όπως έχει αποδειχθεί με τον Κόκκινο και τον Μωβ Γάμο. Μια τέτοια εμπειρία – αλλά χωρίς αληθινούς θανάτους – θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι αγοράσουν εισιτήριο για το «Dinner is Coming», μια διαδραστική παράσταση μετά φαγητού, από τις 9 Απριλίου μέχρι τις 2 Ιουνίου στον πολυχώρο The Vaults στο Λονδίνο.

Τα ονόματα έχουν αλλάξει – το Γουέστερος έγινε Ίστερος και οι μελλόνυμφοι Τζόφρεϊ Μπαράθεον και Μάρτζερι Ταϊρέλ έγιναν Τζάφερι Μπέραθον και Μάργκαριν Τράιγουελ – αλλά η εμπειρία «Game of Thrones» θα είναι αυθεντική: οι θεατές – καλεσμένοι θα πρέπει να ντυθούν ανάλογα, θα φάνε γεύμα πλούσιο σαν αυτά της σειράς, και θα πρέπει να αναμένουν δρώμενα με γυμνό, βία, και οπωσδήποτε κάποιους «θανάτους».

Οι τιμές δεν είναι υπερβολικές (30 – 55 λίρες) και ο χώρος έχει το δικό του ενδιαφέρον: το The Vaults είναι ένας λαβύρινθος από παλιές σήραγγες τρένων που δεν χρησιμοποιούνται πια, κάτω από  τον σταθμό Waterloo του Λονδίνου και φιλοξενεί παραστάσεις και κάθε μορφής εναλλακτική τέχνη.