Την πρώτη της ατομική έκθεση, με έργα εμπνευσμένα από τη φύση, παρουσιάζει από σήμερα, 12 Φεβρουαρίου, η  Χριστίνα Παρασκευοπούλου στην γκαλερί  του Black Duck.

Το τοπίο, το φως που συνεχώς αλλάζει, τα χρώματα, ο άνεμος, η θάλασσα, η αίσθηση ζέστης ή κρύου είναι μερικά από τα στοιχεία που προσπαθεί να ενσωματώσει στα έργα της παρατηρώντας την επίδραση τους στο ανθρώπινο συναίσθημα. «Επιλέγω θέματα που με συγκινούν προσωπικά και τα ζωγραφίζω συνδυάζοντας την ανάμνηση με την φαντασία», λέει η ίδια.

H Χριστίνα Παρασκευοπούλου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Λονδίνο, τις Βρυξέλλες και την Μπρυζ Για 20 και πλέον χρόνια εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε τραπεζικά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα. Ζωγραφίζει από μικρή ηλικία και σήμερα  ασχολείται αποκλειστικά  με την ζωγραφική. Χρησιμοποιεί κυρίως χρώματα ακρυλικά αλλά και μελάνια, χρωματιστά μολύβια και παστέλ.

Η έκθεση θα φιλοξενείται έως τις 24 Φεβρουαρίου στο Black Duck (Χρήστου Λαδά 9α, τηλ. 210-3234.760, www.blackduck.gr, info@blackduck.gr)