Βίντεο-Φωτογραφίες: Μίνα Ρήγα

Πριν τον συναντήσουμε στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», δεν υπήρξε ούτε ένας άνθρωπος που να άκουσε ότι θα κάνουμε συνέντευξη με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και να μην είπε μία καλή κουβέντα για εκείνον.

Και όντως, δεν μας είπε πουθενά «όχι»· μας υποδέχθηκε στο καμαρίνι του σα να μας ήξερε καιρό, με ένα τεράστιο χαμόγελο -από εκείνα που δε χωρούν αμφισβήτηση αυθεντικότητας- για να ξεκινήσουμε μία κουβέντα που ξεπέρασε χωρίς να το καταλάβουμε τα χρονικά περιθώρια που είχαμε προσυμφωνήσει.

Φέτος, συνεχίζοντας το σερί σε ρόλους εποχής, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται τον οσκαρικό Ερωτευμένο Σαίξπηρ του κινηματογράφου στο θεατρικό σανίδι. Βέβαια, εκτός από Σαίξπηρ Ερωτευμένος, είναι και... ευτυχισμένος, τουλάχιστον όπως αποτυπώνεται στη συζήτησή μας και όπως προκύπτει από την γενικότερη στάση ζωής που έχει υιοθετήσει. Ξεναγώντας μας στους διαδρόμους και τη σκηνή του θεάτρου, μας μίλησε για όλα:

Σε ποια εποχή ανήκει; Πώς παραμένει ολόιδιος τα τελευταία χρόνια; Ξέρει πως όλοι τον θεωρούν καλό παιδί; Ποιο είναι το χόμπι του που κανείς δεν ξέρει; Πώς διαχειρίζεται την αγάπη του κόσμου; Πώς έγραψε το τραγούδι «Ας Χαθείς» του Χρήστου Θηβαίου; Έχει βαρεθεί να βλέπει τον εαυτό του... παντού; Πώς του φαίνονται οι θεατρικές διασκευές ελληνικών ταινιών;

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Reader.gr:

Δείτε το teaser βίντεο της συνέντευξης του ηθοποιού:

H παράσταση «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα παρατείνεται στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» λόγω μεγάλης προσέλευσης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«ΘΕΑΤΡΟΝ» Ελληνικός Κόσμος
Πειραιώς 254, Ταύρος, Τηλ: 212 2540300
www.theatron254.gr

Ημέρες - Ώρες Παραστάσεων
Τετάρτη 19:00
Πέμπτη-Σάββατο: 20:00
Κυριακή 18:30

Τιμές Εισιτηρίων
Κανονικά εισιτήρια: €45, €38, €30, €24, €19, €14 (θεωρείο)
Ισχύουν ειδικές τιμές για Α.Μ.Ε.Α., φοιτητές, νέους έως 26 χρονών & ανέργους
Ισχύουν ομαδικά εισιτήρια (από 20 άτομα και πάνω)

Προπώληση εισιτηρίων
Στα ταμεία του θεάτρου, Πειραιώς 254, Ταύρος
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση tickets.theatron254.gr
Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.viva.gr
Τηλεφωνικά, στο τηλ: 212 254 0300