Με κεντρικό σύνθημα: «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου» επιστρέφει στην Πλατεία Κοτζιά το μεγαλύτερο Παζάρι Βιβλίου στην Αθήνα, από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου και για είκοσι τέσσερις ημέρες, έως και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019.

Το Παζάρι Βιβλίου που διοργανώνεται εδώ και 23 χρόνια αποτελεί εκδήλωση-θεσμό στην πρωτεύουσα, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε πολύ χαμηλές τιμές, που αρχίζουν από μόλις 1 ευρώ.

Στο 23ο Παζάρι Βιβλίου συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας πάνω από 9.000 τίτλους βιβλίων όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής. 

Το Παζάρι Βιβλίου εντάσσεται στις δράσεις της διοργάνωσης «Αθήνα Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου 2018» και για πρώτη φορά συνδιοργανώνεται από τα τρία μεγαλύτερα σωματεία εκδοτών: τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), την Ένωση Ελληνικού Βιβλίου (ΕΝ.ΕΛ.ΒΙ.) και τον Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (Σ.Ε.Β.Α.) και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.). 

Το κοινό θα μπορεί να το επισκεφθεί όλες τις ημέρες τις εβδομάδας από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο για όλους.