Από τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου παραιτήθηκε ο Γιάννης Μηλιός.  

Την τοποθέτηση νέου προέδρου στη θέση του κ. Μηλιού, αναλαμβάνει η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά καλείται να τοποθετήσει νέο πρόεδρο στη θέση του, μετά την παραίτησή του από 31 Ιανουαρίου.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τη γενική διευθύντρια Φένια Ρουγκούνη, τους συνεργάτες και εργαζομένους του Φεστιβάλ για τη συνεργασία μας και το έργο που από κοινού επιτελέσαμε τους 26 μήνες που ήμουν Πρόεδρος. Εργαστήκαμε σε πνεύμα συναντίληψης για την αναβάθμιση των διοικητικών και τεχνικών δομών του Οργανισμού, για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών όρων στήριξης του καλλιτεχνικού έργου του Φεστιβάλ, για την ολόπλευρη ανάπτυξη ενός σημαντικού και ιστορικού θεσμού των τεχνών.

Καταφέραμε να ολοκληρώσουμε σημαντικά έργα υποδομής, στο πλαίσιο του υπάρχοντος Προϋπολογισμού, χωρίς την παραμικρή υπέρβαση. Εύχομαι στα στελέχη, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες του Φεστιβάλ καλή δύναμη για τη συνέχιση του έργου τους. Η συνέχεια του Οργανισμού είναι δεδομένη. Το Φεστιβάλ πρέπει να πορευτεί σε στέρεες βάσεις», έγραψε, σε ανάρτησή του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ο Γιάννης Μηλιός.

Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Μηλιός κατείχε τη θέση του προέδρου του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου από το Νοέμβριο του 2016.