Πριν μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστή η πληροφορία πως οι Θεατρικές Σκηνές και ο Γιάννης Κεντ, μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις «Μαντάμ Σουσού» και «Μάγισσες της Σμύρνης», ετοιμάζουν ακόμα μια μεγάλη θεατρική παραγωγή που θα συζητηθεί!

Πρόκειται για την ζωή και την πορεία του Έλληνα Κροίσου, Αριστοτέλη Ωνάση δια χειρός Σταμάτη Φασουλή που προγραμματίζεται για τον επερχόμενο Οκτώβριο και ανεβαίνει σε ελληνική θεατρική σκηνή για πρώτη φορά.

Στη συνέχεια αυτή της είδησης, ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 παρουσίασε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ γύρω από τη νέα υπερπαραγωγή, αναφέροντας τα ονόματα που θα ενσαρκώσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους αλλά και την ημερομηνία της πρεμιέρας που έχει οριστεί για τις 10 Οκτωβρίου, ανήμερα των γενεθλίων του Γιάννη Κεντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άρη Καβατζίκη, η παράσταση βασίζεται σε βιβλιογραφία και γίνεται θεατρική σύνθεση για πρώτη φορά, ενώ όλες οι συζητήσεις γίνονται με απόλυτη μυστικότητα.

Όσον αφορά τις τρεις καθοριστικές γυναίκες στη ζωή του Έλληνα μεγιστάνα ο δημοσιογράφος ανέφερε το όνομα της Κατερίνας Παπουτσάκη για το ρόλο της Μαρίας Κάλλας...

...το όνομα της Δήμητρας Ματσούκα για το ρόλο της Τζάκι Κένεντι, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Τίνα Λιβανού, την πρώτη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του Ωνάση.

Τον Αριστοτέλη Ωνάση, σύμφωνα με τον Άρη Καβατζίκη, θα υποδυθούν τρεις ηθοποιοί. Στην ώριμη ηλικία του θα τον ενσαρκώσει ο Σταμάτης Φασουλής ο οποίος θα σκηνοθετήσει την παράσταση και θα κάνει και τη θεατρική σύνθεση.

Παράλληλα, αναμένεται να μάθουμε τους ηθοποιούς που θα τον ενσαρκώσουν στην παιδική και νεότερη φάση της ζωής του, καθώς επίσης και τους ηθοποιούς που θα ερμηνεύσουν τα πρόσωπα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του Έλληνα Κροίσου.