Ο θρυλικός κωμικός Τζον Κλιζ, συνιδρυτής των Monty Python, θα βρεθεί στη χώρα μας για πρώτη φορά, για μια μοναδική παράσταση στο Ηρώδειο στις 20 Σεπτεμβρίου.

Ο 79χρονος Βρετανός θα βρεθεί στην Ελλάδα στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί τα τελευταία έξι χρόνια, «Τελευταία φορά που θα με δείτε πριν πεθάνω».

Η παράσταση του στην Αθήνα θα έχει τον τίτλο «John Cleese Live at the Acropolis» και πραγματοποιείται με αφορμή και τον εορτασμό ων 80 χρόνων του Βρετανικού Συμβουλίου στην Ελλάδα.

Η προπώληση των εισιτήριων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί και οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

Άνω Διάζωμα: 45 €
Θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για ανέργους (με την επίδειξη κάρτας) και φοιτητές (με την επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας): 25 €
Κάτω Διάζωμα:
Γ Ζώνη: 55 €
B Ζώνη: 65 €
A Ζώνη: 75 €
Διακεκριμένη Ζώνη: 95 €  
Για τα ΑΜΕΑ θα υπάρξει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο Κάτω Διάζωμα (Τμήμα Α -Σειρές 1 & 2): 25 € (διατίθενται μόνο στα φυσικά μέρη προπώλησης)

Προπώληση Εισιτηρίων
Δίκτυο Viva: Online: viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Φυσικά Σημεία: Reload Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, Yoleni's (Σόλωνος 9), Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 09:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)