Με εξαιρετικές ερμηνείες η Άννα Γεραλή και ο Λάμπρος Τσάγκας καθηλώνουν το κοινό στο «Θέατρο Κνωσός» με την «Φθινοπωρινή Ιστορία» του Αλεξέι Αρμπούζωφ. 

Το έργο που είχε «ανέβει» για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1977, με την Έλλη Λαμπέτη και τον Μάνο Κατράκη, φέτος ξαναπαίρνει «σάρκα και οστά» με τη Μάνια Παπαδημητρίου να σκηνοθετεί μια μοναδική και άρτια παράσταση που αποζημιώνει τον θεατή.

Οι γνωστοί πρωταγωνιστές του έργου, Άννα Γεραλή και Λάμπρος Τσάγκας, συναντώνται για πρώτη φορά στην ίδια θεατρική σκηνή, μετά από χρόνια παράλληλης θεατρικής πορείας, συμφοιτητές ακόμα από τη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενσαρκώνοντας τους ήρωες με τρυφερότητα και χιούμορ.

Τη μουσική υπογράφει με το δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Σταμάτης Κραουνάκης, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που δεν θα αφήσει κανένα ασυγκίνητο με το έργο του Αρμπούζωφ να παίρνει άλλη διάσταση μέσα από την ευαίσθητη και σύγχρονη σκηνοθετική ματιά της Μάνιας Παπαδημητρίου αλλά και την εκπληκτική σκηνογραφία της Χριστίνας Οικονόμου.

Εντυπωσιακά τα κοστούμια της παράστασης, με την υπογραφή του γνωστού ενδυματολόγου-σχεδιαστή Κώστα Κουβάτσου, αποπνέουν φινέτσα και ρομαντισμό με την αέρινη κίνησή τους.

Με τη «Φθινοπωρινή Ιστορία» σε μετάφραση της Παυλίνας Γαλανοπούλου, άνοιξε  την αυλαία του το «Θέατρο Κνωσός» για να γιορτάσει τα 40 χρόνια του στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας.