Έχεις σκεφτεί πώς θα ήταν αν αυτό το καλοκαίρι δεν πήγαινες εσύ στην παραλία, αλλά ερχόταν η παραλία σε σένα; 

Αν μέσα στην καρδιά της Αθήνας μπορούσες ξαφνικά να βρεθείς σε μια όαση μουσικής δροσιάς και μυθικών εμπειριών; 

To Summer Sound Festival διανύει την δεύτερη του εβδομάδα στην Αθήνα και έρχεται για να μετατρέψει και αυτό το παρασκευοσάββατο για να φτιάξει μια μυθική παραλία στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στο Mythos Experience Station (Ερμού 1, Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.) ! Μετά τις επιτυχημένες συναυλίες των ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ - Bazooka και ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ - Χάσε Την Πίστη Σου, αυτήν την εβδομάδα έρχονται την Παρασκευή (15/06) οι Dub inc με τους Blend Mishkin • Roots Evolution και το Σάββατο (16/06)ο Tonis Sfinos με τους Bejeezus

SSF Day 3: Dub Inc | Blend Mishkin & Roots Evolution

Την Παρασκευή 15 Ioυνίου, στo Experience Station που έχει στήσει ο Mythos στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, το βράδυ μας πρόκειται να ντυθεί στα χρώματα και τους ήχους των Dub inc, ενός συγκροτήματος που ανήκει αδιαμφισβήτητα στους σημαντικότερους πρεσβευτές της ευρωπαϊκής reggae / dub σκηνής, με ιδιαίτερη μάλιστα διεθνή αναγνωρισιμότητα, επιστρέφοντας στην χώρα μας για μια εμφάνιση που όπως όλες τους θα προσομοιάζει σε γιορτή κι αν μη τι άλλο θα συζητηθεί.

SSF Day 4: Tonis Sfinos | Bejeezus

Σε μια ανατρεπτική κίνηση το Summer Sound Festival εξασφάλισε την παρουσία του, χαρακτηρισμένου διεθνώς ως international showman, Tonis Sfinos ως headliner για την τελευταία μέρα του festival. Μαζί του όπως πάντα οι Playmates. 

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα μέχρι την Τετάρτη 13 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι και ίσως είσαι ένας από τους τέσσερις τυχερούς που θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για μία από τις δύο ημέρες (οποιαδήποτε) του Summer Sound Festival.

Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευτούν σε αυτό το άρθρο και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Καλή επιτυχία!

Όροι και προϋποθέσεις