Δείτε τη συνταγή και την πλήρη εκτέλεση στο akispetretzikis.gr

Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150°C, στον αέρα.
Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί 20x30 εκ.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά στα 800 watt το βούτυρο με την κουβερτούρα και τη ζάχαρη, ελέγχοντας στο ενδιάμεσο, και τα ανακατεύουμε με μία μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλεύρι, την κουβερτούρα γάλακτος και το αλάτι.
Ανακατεύουμε με τη μαρίζ μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Το αδειάζουμε στο ταψί και ψήνουμε το μπράουνι για 40 λεπτά (θα είναι σκληρό εξωτερικά και μαλακό στο κέντρο).
Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και αφήνουμε το μπράουνι να κρυώσει εντελώς πάνω σε μία σχάρα για περίπου 1 ώρα.
Το κόβουμε, περιχύνουμε τα κομμάτια με τη λιωμένη λευκή κουβερτούρα, τα πασπαλίζουμε με έξτρα νιφάδες αλατιού και σερβίρουμε.