Δείτε τα υλικά στο akispetretzikis.com

Μέθοδος Εκτέλεσης

Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού από τη μία πλευρά με το βούτυρο.

Τις τέσσερις φέτες τις τοποθετούμε στην τοστιέρα από την πλευρά που έχουμε βουτυρώσει.

Πάνω από κάθε φέτα απλώνουμε εναλλάξ 2 φέτες τυρί και 2 φέτες ζαμπόν.

Καπακώνουμε με τις υπόλοιπες φέτες μας, όπου η βουτυρωμένη πλευρά να είναι προς τα έξω για να ψηθεί.

Ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία, μέχρι να λιώσει το τυρί από μέσα, και απ’έξω να έχει δημιουργηθεί μια ωραία κρούστα.