Δείτε αναλυτικά τα υλικά και τη συνταγή στο akispetretzikis.com 

Μέθοδος Εκτέλεσης

Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι σε ένα μπολ το τυρί κρέμα, τον άνηθο, το αλάτι, το πιπέρι και τον χυμό λεμονιού.

Μεταφέρουμε το μείγμα σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσια μύτη κορνέ 8 χιλιοστά.

Καρφώνουμε με ένα ξύλινο καλαμάκι κάθε ντοματίνι από τη πλευρά του τσαμπιού μέχρι να βγει στην απέναντι άκρη.

Αφαιρούμε το καλαμάκι και βάζουμε ένα κλωναράκι σχοινόπρασο στην τρύπα. Αυτό θα είναι το κοτσάνι της τουλίπας.

Από την απέναντι πλευρά με ένα μαχαιράκι χαράσσουμε μέχρι τη μέση έναν σταυρό στο ντοματίνι. Με το δάχτυλό μας αφαιρούμε τα σπόρια και γεμίζουμε τα ντοματίνια με το μείγμα του τυριού.

Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για τα υπόλοιπα ντοματίνια και με το έξτρα κλωναράκι σχοινόπρασου δένουμε σε μπουκετάκι και σερβίρουμε.