Στο ντοκιμαντέρ «The Last Watch», που καταγράφει την παραγωγή της τελευταίας σεζόν του «Game of Thrones», γνωρίζουμε τη Λι ΜακΚραμ, ιδιοκτήτρια της καντίνας που προμήθευε το καστ και το συνεργείο με καφέδες και σνακ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Λέει στην κάμερα ότι αρχικά είχε γεμίσει την καντίνα με υγιεινά σνακ, αλλά στις 11 εβδομάδες νυχτερινών γυρισμάτων για τη μάχη του Γουίντερφελ στο τρίτο επεισόδιο, ο κόσμος ζητούσε κάτι «βρώμικο» και χορταστικό, που θα τους κρατούσε όρθιους παρά το κρύο και την κούραση.

Η ίδια είχε φτιάξει μια μέρα για τον εαυτό της ένα τοστ με τυρί, μπέικον, κοτόπουλο, ζαμπόν, ντομάτα, κρεμμύδι και τσιπς κρεμμυδιού και μόλις κάποιοι το πήραν χαμπάρι άρχισαν να το ζητάνε, μέχρι που το «τοστ με απ' όλα» (fully loaded toastie, όπως το αποκαλεί) έγινε το πιο περιζήτητο φαγητό σε όλο το... Γουέστερος.

Από τους ηθοποιούς και τους κομπάρσους μέχρι το τελευταίο μέλος του συνεργείου, όλοι ήθελαν να στανιάρουν με το toastie της ΜακΚραμ. Χαλάλι οι καφέδες και τα νερά που ξεχάστηκαν στα πλάνα...