Την Τετάρτη 12 Ιουνίου το Island παρουσιάζει τον ταλαντούχο Άνταμ Κοντοβά με τα ευρηματικά πιάτα και τους τολμηρούς συνδυασμούς.

Γεννημένος στην Αθήνα το 1985, ο Άνταμ Κοντοβάς αποφοίτησε από τη σχολή μαγειρικής με άριστα και στη συνέχεια προχώρησε σε πολύ καλές συνεργασίες. Στο Funky Gourmet, είχε την ευκαιρία να εργαστεί σε ένα εστιατόριο υψηλών απαιτήσεων βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin.

Στη συνέχεια εργάστηκε στο εστιατόριο 2Mazi, με το Γιάννη Μπαξεβάνη. Δοκιμάζοντας κάτι εντελώς διαφορετικό, ο Άνταμ συνέχισε στο James Joyce Irish Pub & Restaurant και ακολούθησε το βραβευμένο εστιατόριο "Danu at the Brehon" στην Ιρλανδία. Στη συνέχεια, συνεργάστηκε με το πολυβραβευμένο Βoutique Ηotel Amanzoe, ετοιμάζοντας δημιουργική κουζίνα για μερικούς από τους πιο πολυσυζητημένους VIPs του κόσμου.

Το 2016 βρέθηκε στις Βρυξέλλες και στο Sea Grill, το πολύ γνωστό εστιατόριο θαλασσινών βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin.

Η συνεργασία του με το Mylos Bar Restaurant στη Σαντορίνη οδήγησε στη βράβευσή του με βραβείο Ελληνικής κουζίνας και ένα αστέρι από το FnL guide.

Το Gastronomy Wednesdays του Island επιμελείται ο Νίκος Δαδίτσιος με τη Square 22 και έχει τη μουσική υπογραφή του Pepper 96.6.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Κρατήσεις: +30 210 96 53 563 -564