Διαβάστε αναλυτικά τα υλικά και την εκτέλεση στο akispetretzikis.com

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες τα ροδάκινα.

Τα βάζουμε σε μια σακούλα τροφίμων ή σε ένα ανθεκτικό σκεύος στην κατάψυξη και τα καταψύχουμε για 2 ώρες.

Βάζουμε τα παγωμένα ροδάκινα στο μπλέντερ και προσθέτουμε το νερό, τη ζάχαρη και το ξύσμα από το λεμόνι.

Το χτυπάμε μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες.

Σερβίρουμε αμέσως ή βάζουμε στην κατάψυξη.

Προαιρετικά διακοσμούμε με ψιλοκομμένα ροδάκινα.