Δείτε αναλυτικά τη συνταγή στο akispetretzikis.com

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Μουλιάζουμε τα κάσιους για 2 ώρες σε ένα μπολ με αρκετό νερό.
  • Σουρώνουμε τα κάσιους και σκουπίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
  • Βάζουμε σε ένα μπλέντερ τα μουλιασμένα κάσιους, την κρέμα καρύδας, τον ενεργό άνθρακα, το σιρόπι σφενδάμου, το λάδι καρύδας, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι.
  • Χτυπάμε για 1-2 λεπτά μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο και λείο μείγμα.
  • Αδειάζουμε το μείγμα σε μια παγωτομηχανή και χτυπάμε σύμφωνα με τις οδηγίες του μηχανήματος.
  • Εναλλακτικά, μεταφέρουμε σε ένα σκεύος, καλύπτουμε με μεμβράνη, και μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 4-6 ώρες μέχρι να σφίξει το παγωτό.
  • Όταν είναι έτοιμο, σερβίρουμε.