Δείτε αναλυτικά τα υλικά και την εκτέλεση στο akispetretzikis.gr

Μέθοδος Εκτέλεσης

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ με ένα σύρμα χειρός το μισό ρόφημα αμυγδάλου AdeZ με το αγάρ αγάρ.

Παράλληλα, βάζουμε σε μια κατσαρόλα το υπόλοιπο ρόφημα αμυγδάλου AdeZ μαζί με τον καφέ, τη στέβια και το εκχύλισμα βανίλιας.

Μεταφέρουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε μέχρι να πάρει μία βράση. Μόλις αρχίσει να κοχλάζει το ρόφημα αμυγδάλου AdeZ, ρίχνουμε στην κατσαρόλα το μείγμα που έχουμε στο μπολ και ανακατεύουμε συνεχόμενα με το σύρμα χειρός.

Αφήνουμε να πάρει μία βράση το μείγμα και αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά.

Σουρώνουμε και σερβίρουμε σε ποτήρια. Αφήνουμε για 10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου και στη συνέχεια μεταφέρουμε στο ψυγείο. Αφήνουμε για 3 ώρες ώστε να σφίξει η πανακότα.

Χοντροκόβουμε τα αμύγδαλα και τα διακοσμούμε πάνω από την πανακότα μαζί με τις φράουλες. Πασπαλίζουμε με κακάο και σερβίρουμε.