Διαβάστε αναλυτικά τα υλικά και τη συνταγή στο  akispetretzikis.com 

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Καθαρίζουμε το καρπούζι και αφαιρούμε όσο περισσότερα κουκούτσια μπορούμε.
  • Το κόβουμε σε μικρά τριγωνικά κομμάτια 5x5x1 εκ.
  • Αλείφουμε τα κομμάτια του καρπουζιού με ελαιόλαδο και βάζουμε μια γκριλιέρα να κάψει καλά.
  • Περνάμε το καρπούζι 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ψηθεί ελαφρά.
  • Μεταφέρουμε τα κομμάτια σε ένα πιάτο και τα πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι.

Για το σερβίρισμα

  • Μοιράζουμε στα πιάτα τη ρόκα, το καρπούζι και τη φέτα και ρίχνουμε ελαιόλαδο, βαλσαμικό ξίδι ή κρέμα, δυόσμο (αν θέλουμε), αλάτι και πιπέρι.