Διαβάστε αναλυτικά τα υλικά και τη συνταγή στο akispetretzikis.com

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το καρότο.
  • Τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσουν ελαφρώς.
  • Προσθέτουμε τον κιμά σόγιας και σοτάρουμε για 1 λεπτό ακόμα.
  • Προσθέτουμε τον πελτέ και ανακατεύουμε καλά με τη βοήθεια μιας ξύλινης κουτάλας.
  • Σβήνουμε με το κρασί,ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το νερό, το φύλλο δάφνης, το θυμάρι, την πάπρικα, το μπαχάρι, το αλάτι, το πιπέρι και το φρέσκο τζίντζερ.
  • Ανακατεύουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά σε χαμηλή προς μέτρια και σιγοβράζουμε για 25-30 λεπτά.
  • Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, τον προσθέτουμε στην κατσαρόλα, και ανακατεύουμε με τη κουτάλα.
  • Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σερβίρουμε μαζί με τα ζυμαρικά.