Διαβάστε αναλυτικά τα υλικά και τη συνταγή στο akispetretzikis.com.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τον ιβίσκο μαζί με το νερό και βράζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 4-5 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά, αφήνουμε το τσάι να κρυώσει για 15 λεπτά και σουρώνουμε.
  • Προσθέτουμε το μήλο κομμένο σε κομμάτια, τη σόδα, τον χυμό και τις φέτες λεμονιού, τις φλούδες από το αγγούρι, και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
  • Σερβίρουμε με παγάκια.

Tip

  • Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε αλκοόλ της αρεσκείας σας.