Δείτε τη συνταγή και τα υλικά στο akispetretzikis.com

Μέθοδος Εκτέλεσης

Το καρπούζι θα είναι η «κανάτα» όπου θα σερβίρουμε το fruit punch. Γι’ αυτόν τον λόγο θα κόψουμε προσεκτικά το καρπούζι ώστε να μην δημιουργήσουμε ρωγμές.

Στερεώνουμε το καρπούζι στον πάγκο εργασίας οριζόντια και κόβουμε τη μία άκρη. Αφαιρούμε το καπάκι που κόψαμε.

Με ένα κουτάλι αφαιρούμε την ψίχα του καρπουζιού μέχρι να φτάσουμε στο πιο λευκό του μέρος του. Τοποθετούμε την ψίχα σε ένα μπολ και προσπαθούμε να αφαιρέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κουκούτσια μπορούμε.

Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε σε δόσεις την ψίχα του καρπουζιού μέχρι να γίνει χυμός. Μεταφέρουμε σε μια κανάτα.

Στο μπλέντερ χτυπάμε τον χυμό πορτοκαλιών με τα φύλλα βασιλικού μέχρι να διαλυθούν τα φύλλα. Μεταφέρουμε στην κανάτα με τον χυμό καρπουζιού.

Προσθέτουμε τον μηλίτη στην κανάτα, ανακατεύουμε με μια κουτάλα, και γεμίζουμε το καρπούζι.

Σερβίρουμε σε ποτήρια με πάγο, με φύλλα βασιλικού και φέτες πορτοκαλιού.