Δείτε τη συνταγή και τα υλικά στο akispetretzikis.com

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Κόβουμε το καρπούζι οριζόντια σε δύο κομμάτια, και αποθηκεύουμε το ένα στο ψυγείο τυλίγοντάς το με μεμβράνη.
  • Αφαιρούμε προσεκτικά την ψίχα από το άλλο μισό κομμάτι και την αποθηκεύουμε στο ψυγείο. Με την ψίχα μπορούμε να φτιάξουμε σορμπέ.
  • Φτιάχνουμε το ζελέ φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Γεμίζουμε το άδειο καρπούζι με το ζελέ φράουλα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 8-10 ώρες ώστε να παγώσει καλά.
  • Αφαιρούμε από το ψυγείο και διακοσμούμε το ζελέ με τα καραμελάκια, τα ζελεδάκια ψαράκια, και καρφώνουμε στο καρπούζι τα χάρτινα κακτάκια και φλαμίνγκο.
  • Κόβουμε τα χάρτινα καλαμάκια και με μια κόλλα τα κολλάμε ώστε να φτιάξουμε τη σκάλα. 
  • Καρφώνουμε τις χάρτινες ομπρελίτσες στα ζελεδάκια και διακοσμούμε το καρπούζι.
  • Μόλις αφαιρέσουμε το ζελέ από το ψυγείο, θα πρέπει να καταναλωθεί αμέσως.