Δείτε τη συνταγή και τα υλικά στο akispetretzikis.com.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Καθαρίζουμε και κόβουμε το καρπούζι σε φέτες.
  • Κόβουμε 12 οβάλ κομμάτια 10x1,5 εκ.
  • Σε ένα σχαροτήγανο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ρίχνουμε το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
  • Τοποθετούμε τις φέτες από το καρπούζι, και ψήνουμε για 2-3 λεπτά από κάθε μεριά μέχρι να πάρουν χρώμα.
  • Αφαιρούμε το σχαροτήγανο από τη φωτιά, μεταφέρουμε τις μπρουσκέτες σε ένα πιάτο, και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν για 20-30 λεπτά.

Για το σερβίρισμα

1ος τρόπος

Αλείφουμε 3 μπρουσκέτες με το τυρί κρέμα και από πάνω τοποθετούμε τον σολομό.
Πασπαλίζουμε με άνηθο ψιλοκομμένο.

2ος τρόπος

Στις επόμενες 3 μπρουσκέτες βάζουμε τη φέτα, από πάνω τα ντοματίνια, και στο τέλος ρίχνουμε την κάπαρη.

3ος τρόπος

Στις υπόλοιπες 3 μπρουσκέτες βάζουμε το φιλέτο κοτόπουλο και τις φράουλες.
Σερβίρουμε με φύλλα βασιλικού.

4ος τρόπος

Στις τελευταίες 3 μπρουσκέτες βάζουμε φέτες από προσούτο, αγγουράκι τουρσί και καρύδια.
Σερβίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι.

Tip

Μπορούμε να σερβίρουμε τις μπρουσκέτες από καρπούζι με οποιαδήποτε υλικά της αρεσκείας μας.