Δείτε τη συνταγή και τα υλικά στο akispetretzikis.com.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σε μέτρια προς δυνατή φωτιά αρχίζουμε να σοτάρουμε τα κρεμμύδια. 
  • Προσθέτουμε μέσα το ξίδι και το μέλι και όταν έχουν χάσει αρκετά από τα υγρά τους βάζουμε το θυμάρι και συνεχίζουμε να καραμελώνουμε το μείγμα για άλλα 5 λεπτά.
  • Διορθώνουμε με αλάτι και πιπέρι.
  • Σε ένα ταψάκι βάζουμε τις φετες ψωμιού στον φούρνο και τις ζεσταίνουμε στους 160°C στον αέρα ή αν θέλουμε μπορούμε να τις ψήσουμε σε μία τοστιέρα.
  • Στάζουμε λίγο λάδι επάνω τους.
  • Όταν είναι έτοιμες, τις βάζουμε στον πάγκο εργασίας και προσθέτουμε σε κάθε φέτα μία κουταλιά από το μείγμα με το κρεμμύδι, λίγα τρίμματα από το τυρί και φρέσκα φύλλα ρόκας.