Δείτε τη συνταγή και τα υλικά στο akispetretzikis.com.

Μέθοδος Εκτέλεσης

Για τα brownies

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
  • Αλευροβουτυρώνουμε μια φόρμα 20x30 εκ.
  • Σε ένα μπολ βάζουμε τα τριμμένα κολοκυθάκια, τη ζάχαρη, τη σάλτσα μήλου, τα αυγά και τη βανίλια.
  • Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους.
  • Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύουμε τα υπόλοιπα υλικά μαζί με τα 150 γρ. δάκρυα σοκολάτας και τα μεταφέρουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
  • Ανακατεύουμε με την ξύλινη κουτάλα μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Αδειάζουμε στη φόρμα και ψήνουμε για 50-55 λεπτά.
  • Βγάζουμε τη φόρμα από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει για 20-30 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου πάνω σε σχάρα.

Για την επικάλυψη

  • Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το φιστικοβούτυρο με την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη άχνη και τα χτυπάμε με το σύρμα για 3-5 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν.
  • Απλώνουμε το μείγμα με το φιστικοβούτυρο, πασπαλίζουμε με τα δάκρυα σοκολάτας, το ινδοκάρυδο και σερβίρουμε σε κομμάτια.