Δείτε τη συνταγή και τα υλικά στο akispetretzikis.com

Μέθοδος Εκτέλεσης

Πλένουμε καλά τα κλωνάρια του σέλερι και αφαιρούμε με τον αποφλοιωτή τις ίνες κατά μήκος από κάθε κλωνάρι. 

Κόβουμε τα κλωνάρια σε κομμάτια μήκους 10 εκ. και τα τοποθετούμε σε μια επιφάνεια έχοντας την πλευρά που καθαρίσαμε προς τα κάτω. Με ένα κουτάλι γεμίζουμε την εσοχή κάθε κομματιού με φιστικοβούτυρο.

Πλένουμε και κόβουμε σε φέτες τα φρούτα και το αγγούρι.

Διακοσμούμε με τα φρούτα, το αγγούρι, τα φουντούκια και τα κάσιους ώστε να δημιουργήσουμε τα σαλιγκάρια. 

Κόβουμε το σχοινόπρασο σε μικρά και ίδια κομμάτια ώστε να φτιάξουμε τις κεραίες.

Κολλάμε τις καραμέλες ματάκια με λίγο φιστικοβούτυρο, καρφώνουμε τις «κεραίες» πάνω στο “κεφάλι” από φρούτο, και σερβίρουμε.