Δείτε τη συνταγή και τα υλικά στο akispetretzikis.com

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Κόβουμε τις τορτίγιες σε 2 ορθογώνια 14x18 εκ.
  • Το κάθε ορθογώνιο το κόβουμε σε τρία ίσα μέρη ώστε να έχουμε 6 παραλληλόγραμμα.
  • Κόβουμε τις φέτες του τυριού και του ζαμπόν σε 4 τετράγωνα.
  • Σε κάθε κομμάτι τορτίγιας βάζουμε τρία κομμάτια τυρί και τρία κομμάτια ζαμπόν εναλλάξ. Τα κομμάτια του τυριού, του ζαμπόν και από τις τορτίγιες που περισσεύουν… τα τρώνε τα παιδιά μας!
  • Διπλώνουμε στη μέση τις τορτίγιες και πατάμε με τα δάχτυλά μας ώστε να σταθεροποιηθούν τα “βιβλία” μας.
  • Γράφουμε και ζωγραφίζουμε τη μπροστινή πλευρά της κάθε τορτίγιας με τα στυλό ζαχαροπλαστικής ώστε να μοιάζουν όλες με σχολικά βιβλία.
  • Καλή σχολική χρονιά!

Tip

Μπορούμε στις τορτίγιες να βάλουμε οποιοδήποτε τυρί και αλλαντικό της αρεσκείας μας!