Δείτε τη συνταγή και τα υλικά στο akispetretzikis.com.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Σε ένα μπολ βάζουμε το αβοκάντο κομμένο σε μικρά κυβάκια, το ξύσμα και τον χυμό από τα  lime, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
  • Πιέζουμε με ένα πιρούνι μέχρι να πάρει το μείγμα διαφορετικές υφές. Θέλουμε το αβοκάντο να έχει μικρά και μεγάλα κομμάτια.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένα, τη ντομάτα κομμένη σε κυβάκια, τον κόλιανδρο ψιλοκομμένο και τον δυόσμο ψιλοκομμένο.
  • Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
  • Σερβίρουμε με τα nachos, φρέσκα φύλλα κόλιανδρου και 1 κ.σ. ελαιόλαδο.