Δείτε τη συνταγή και τα υλικά στο akispetretzikis.com.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Απλώνουμε τις φέτες του ψωμιού στον πάγκο εργασίας. 
  • Με έναν πλάστη τις ρολάρουμε μία-μία ώστε να γίνουν πιο λεπτές και λίγο πιο μεγάλες. 
  • Καθαρίζουμε το αγγουράκι, αφαιρούμε τα σπόρια του και κόβουμε σε λεπτές φέτες 8 εκ. 
  • Καθαρίζουμε το καρότο και κόβουμε σε λεπτές φέτες 8 εκ.
  • Απλώνουμε το τυρί κρέμα στις φέτες του ψωμιού. 
  • Από πάνω τοποθετούμε το τυρί και τη γαλοπούλα. 
  • Βάζουμε 2-3 φέτες αγγουριού στη μέση της μιας πλευράς του ψωμιού και δίπλα τους τοποθετούμε 2-3 φέτες καρότο. 
  • Ρολάρουμε από τη μία πλευρά ώστε να καλύψουμε το αγγούρι, το καρότο, και να δημιουργήσουμε ένα ρολάκι. Πιέζουμε την άκρη του ώστε να κολλήσει.  
  • Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού. 
  • Κόβουμε τα ρολάκια στη μέση ή στα 4 και σερβίρουμε με κέτσαπ.