Δείτε τη συνταγή και τα υλικά στο akispetretzikis.com.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Ανακατεύουμε σε ένα μπολ με ένα κουτάλι το τυρί κρέμα, το μέλι και την κανέλα μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. 
  • Απλώνουμε τις τορτίγιες στον πάγκο εργασίας. 
  • Αλείφουμε το μείγμα στις τορτίγιες. 
  • Βάζουμε μία μπανάνα στην άκρη κάθε τορτίγιας και ρολάρουμε την τορτίγια μέχρι να τυλίξει εντελώς τη μπανάνα. 
  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια γκριλιέρα. 
  • Περνάμε τις τορτίγιες από τη γκριλιέρα για 30 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά.
  • Αφαιρούμε τις τορτίγιες από τη γκριλιέρα, κόβουμε σε κομμάτια, πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη, κανέλα, και σερβίρουμε.