Δείτε αναλυτικά τα υλικά και τη συνταγή στο akispetretzikis.com.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Καθαρίζουμε τα παντζάρια, το μάνγκο, και τα κόβουμε σε κυβάκια 2 εκ.
  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τζίντζερ.
  • Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το σκόρδο, το τζίντζερ, το παντζάρι, το μάνγκο, και συνεχίζουμε να σοτάρουμε για 2-3 λεπτά ακόμα.
  • Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε 1-2 λεπτά να εξατμιστεί.
  • Ρίχνουμε το γάλα καρύδας, τον κύβο, αλάτι, πιπέρι, και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  • Αφήνουμε να σιγοβράσει για 30-40 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
  • Αφαιρούμε από τη φωτιά και χτυπάμε με το ραβδομπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  • Σερβίρουμε με μάνγκο κομμένο σε κυβάκια, φύλλα κόλιανδρου και φρέσκο πιπέρι.