Δείτε αναλυτικά τα υλικά και τη συνταγή στο akispetretzikis.com.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Κρατάμε 200 γρ. από το νερό που βράσαμε τα ζυμαρικά και διαλύουμε τον κύβο μέσα σε αυτό.
  • Παράλληλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
  • Σοτάρουμε το σκόρδο μέχρι να χρυσαφίσει ελαφρά για 1-2 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το νερό με τον κύβο και την κρέμα γάλακτος στην κατσαρόλα.
  • Περιμένουμε μέχρι να αρχίσει να βράζει η κρέμα ενώ ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός και προσθέτουμε τα τυριά.
  • Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να έχουμε μία πηχτή σάλτσα.
  • Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, το πιπέρι και ανακατεύουμε.
  • Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.