Δείτε αναλυτικά τα υλικά και τη συνταγή στο akispetretzikis.com.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  • Τοποθετούμε μια κατσαρόλα στη φωτιά.
  • Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
  • Κόβουμε τα κρεμμύδια σε χοντρά κομμάτια και τα σκόρδα σε φέτες.
  • Βάζουμε στην κατσαρόλα το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια, τα σκόρδα και σοτάρουμε.
  • Προσθέτουμε τη δάφνη, το δεντρολίβανο, τις πατάτες και ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε τη ντομάτα, το νερό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
  • Καλύπτουμε την κατσαρόλα με το καπάκι, χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά και βράζουμε για 40-45 λεπτά.
  • Σερβίρουμε με φέτα, ελαιόλαδο, ρίγανη, μαϊντανό και πιπέρι.